Kalite ve Akreditasyon Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz FÖDEK/Birim Kalite Komisyonu üyeleri ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü üyelerinin katılımıyla Kalite Süreci ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında Fakültemizin güçlü yönleri ile iyileşmeye açık yönlerinin Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıkları altında alınan önlemler, gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda sağlanan iyileştirmelerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Fakültemiz Birim Öz Değerlendirme Raporu, süreç kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ile önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül, Kalite Süreci çalışmalarında sürekli iyileştirme çalışmalarına devam edilmesi temennisiyle katılımcılara teşekkür etti.