2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı 09.10.2024 Çarşamba günü Saat 17:00 ‘da Fakültemiz B3-Z-11 nolu sınıf da gerçekleştirilecektir. Not: Başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Kampüs Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

Üniversitemiz Öğretim Yönetim Sistemi’ndeki (kampus.ebyu.edu.tr) gelişmeler hakkında Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 10.10.2024 Perşembe günü 13.00-14.00 saatleri arasında B3-Z-11 nolu sınıfta Oryantasyon Eğitimi düzenlenecektir. Fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerinin toplantıya katılması gerekmektedir.

Kalite ve Akreditasyon Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz FÖDEK/Birim Kalite Komisyonu üyeleri ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü üyelerinin katılımıyla Kalite Süreci ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında Fakültemizin güçlü yönleri ile iyileşmeye açık yönlerinin Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıkları altında alınan önlemler, gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda sağlanan iyileştirmelerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Fakültemiz Birim… Okumaya devam et Kalite ve Akreditasyon Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi